Projecten

Minecraft Kingdom Plugin

Deze plugin moet het mogelijk maken om de melding te geven dat je nog niet in een kingdom zit op het moment dat een nieuwe speler de server betreed. Zodra deze een kingdom heeft gekozen moet dat worden opgeslagen en moeten er diverse eigenschappen worden toegewezen aan de speler.

JAVA

Fire-MC Website

De website van Fire-MC Had een upgrade nodig, zo is de volledige structuur aangepast en is de website voorzien van nieuwe HTML5 codes. Ook de PHP en CSS is flink aangepakt zodat de website snel en optimaal werkt

HTML/PHP/CSS

Discord Music Bot

Voor de discord server was een robot nodig waarbij mensen via een commando muziek af konden spelen in de spraakkanalen. Door een koppeling met YouTube, Google Shearch engine en Spotify kunnen gebruikers makkelijk muziek streamen door middel van een YouTube URL, de naam van een liedje/video of door de Spotify URL te gebruiken

Python

Discord Moderatie Bot

Er was een bot nodig die de moderatie in de server ging regelen, zoals het filteren van bepaalde woorden, het kunnen verbannen en waarschuwen van gebruikers en diverse andere modererende functies.

NODE.JS

Fire-Enterprise Website

Voor mijn eigen bedrijf heb ik de website een compleet opnieuw ontwikkeld, de oude website was niet meer actueel en bevatte nog oude (niet werkende) codes. Met de vernieuwing zijn onder andere nieuwe database verbindingen gemaakt en een betere structuur aangebracht op de website.

HTML/PHP/CSS

Topdesk Intergratie

Om klantenvragen en medewerkersvragen makkelijk en goed te kunnen verwerken zijn we binnen mijn eigen bedrijf gestart met het gebruik van TOPDesk. De topdesk instalatie draait op een Windows server met een locale database. De instalatie is geschikt voor +/- 40 Medewerkers

Windows Server

Setup Remote Fileshare

Systeem om mensen op elkaar bestanden uit te laten wisselen over de SMB, hiervoor een VPN Service gemaakt met encyrptie om bestanden veilig en versleuteld te kunnen kopieren, plakken en uploaden.

Linux

Serverruimte aanpassen naar Leaf netwerk

De serverruimte is aangepast naar een Leaf netwerk structuur om betere connectiviteit te kunnen realiseren voor klanten die servers huren.

Netwerk

Facturaten/Betaal Systeem

Systeem om facturen incl abonnementen te beheren, betalen en aan te maken met koppeling naar mollie payments voor o.a apple pay en IDeal.

NodeJS, HTML, PHP, CSS, Curl